Spacer

Om oss!

Verra AB är ett familjeföretag som bildades i slutet av 2000-talet men som anställda har vi arbetat med samma system sedan slutet av 1990-talet och har under åren levererat mer än en miljon kvadratmeter industrigolv till främst livsmedelsindustrin världen runt. Det har gett företaget en gedigen erfarenhet ifrån skiftande miljöer och för olika användningsområde. Våra golvsystem är utvecklade efter praktisk erfarenhet och är mycket hållbara och praktiska för sitt ändamål.

Bland kunderna finns många av de stora livsmedelsföretagen världen över såväl som lokala aktörer på olika marknader nämnas kan Unilever, Nestlé, Arla Foods, Kraft Foods, Danone och många fler. Och flertalet av kunderna är återkommande vilket borgar för en god kvalitet.

Leverantörerna av materialet är väl och noga utvalda för att såväl uppfylla höga kvalitetskrav som möjlighet till flexibilitet för speciallösningar når så kan behövas. Dessutom skall de ha en modern och effektiv produktion så att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser.

Läs gärna mer om våra produkter och konstruktioner och om ni har några frågor är vi lika nära som ett e-post eller en telefon.

 

Här nedan följer ett par exempel ur vårt produktsortiment. Klicka på länkarna för mer information om respektive produkt.

Veranit H48

Veranit H50

Veranit H63